24.11.08

Coses de cap de setmana... o no!!

Bueno, ara podriem dir que estem al primer cap de setmana sense castells (entes com a grans actuacions) i ja només ens queda l'assamblea als Xiquets per finalitzar la temporada.

És aquell moment de l'any en que s'han de buscar nous alicients, i jo, i molts més, l'heu trobat en un fenòmen, el Facebook.

Podriem dir que és un fenomen que mou masses, de fet, ho afirmo. Jo no hi volia entrar, però m'hi vaig veure obligat, ho direm així, l'alicient de jugar a bolos i picar-te amb els amics, ha sigut un bon alicient, i l'excusa perfecte (al final, he vist que no hi ha lloc al pique, l'Eloi es mostra intractable).

Aquest fenòmen, té la pinta de ser un lloc on et trobes i on comparteixes coses amb amics que veus molt sovint, i amb d'altres que feia messos, anys,... inclús per als més grans, dècades!! I crec que és el lloc on s'organitzen, de forma frustrada, obviament, i com totes aquestes coses, sopars de promoció, de fet, faré la prova, i n'organitzaré un dels que vam acabar a Lestonnac l'any 2006, m'hi aposto un pèsol a que aquest sopà no s'organitza!!

He vist una gran organització matalassera, com no podia ser d'altra manera, estem a tot arreu!! Seguidors de N'Gal (Digno sucesor de Maradona, li diuen), del Nàstic, de Tarragona, contra Aznar (per cert, amb declaracions desafortunades un altre cop, aquest cap de setmana), i de Catalunya... però quin és l'objectiu de tot això? Gent, que encara està més aburrida que els que ens unim a tot això... perque en alguns cassos poca útilitat li veig. Que passa, que li enviaran una carta a l'Aznar dient-li que tots nosaltres estem en contra d'ell? voleu dir que no ho sap? De moment, l'únic que ha mostrat la seva utilitat és el dels Xiquets, en el que el Pep (Josep, que no l'havia reconegut!) Martí ens informa de coses interessants, 10 punts per a tu, Pepoak!! (t'emplaço a que obris un debat sobre paraules a les que li podem afegir el sufix -oak)

A més, aquest cap de setmana hem viscut la màxima expressió del fanatisme/hooliganisme dels argentins. El que ja es preveia com una encerrona, no va ser tant, i no va ser per ganes del públic, sino perquè els jugadors argentins van mostrar un nivell molt baix, sobretot Del Horto (Xiste fàcil, ho sé) que és va borrar a les primeres de canvi. Això si, la "guassa" dels argentins, amb el "Fernando tiene miedo", el "oe oe oe, gordo gordo", "vamos chucho, vamos, que hoy ganamos" ha deixat clar que són uns figures, inclús per un esport de "senyorets" com el tennis.

I el dissabte a la tarda vam viure una nova sessió de Ferranditis, si, aquell mal endèmic que pateix el Nàstic quan juga fora de casa (especialment), juga de fàbula, té el control total del partit. Però a la segona part ens rajem, i enlloc de posar a algú perquè l'equip s'estiri, no, esperem a quedar-nos amb 10, al minut 75 fa el primer canvi, treu a N'Gal, i tot i que no en sigui un fan real (més enllà de la gràcia del Facebook), l'únic que creava perill. Amb tot el carinyo cap a Moises, Ferrando, pensaves que "l'equipo" jugaria a la contra amb ell? Diumenge, un altre episodi del patiment... que hi farem!!

Altres coses a dir, és que ja tenim Local, pis franc, meca, ferreteria diego (no sé si era exactament aquest nom al final), o com li volgueu dir, haurem de crear un grup d'estos també, oi?

Queda descartat, totalment fer la mitja, si ja ho tenia dificil perque no hi ha dorsals, i perque he entrenat poc les darreres dues setmanes, juga el Nàstic a les 12. Amb tot, ànims a tots aquells que decidiu fer-la, intentaré posar-me a un punt del recorregut!!

2 comentaris:

ELOI ha dit...

Déu ni dor Arnau. Ara suposo que tractaràs els atacs terroristes a Bombai, l'entrada de Lukoil a Repsol, la reaparició del Jaume Grau, la "messidependència" del Barça, el nou rècord del Joan al bowling...i que podrien considerar el viagra com a doping en l'esport.

Ens veiem dissabte.

Arnau ha dit...

He vist el nou rècord del Joan, faré un intensiu el cap de setmana, però no se si el teu deo GEO serà superable espero que dissabte em donguis 4 directrius!!