25.3.09

Objectivitat? terme mig? MAI!!!

(Degut a certes pressions mediàtiques, i a certes fussions i no se quines coses... escriuré!!)


Suposo que darrerament haureu vist que s'han fet varies manifestacions, com sempre, i com es normal en aquest país, amb diferents problemes, sorgits d'una banda per uns anti-sistemes que es volen saltar totes les regles, i ajudats per la proporcionalitat en les accions dels diversos cossos policials. No entraré a valorar les justificacions de les manifestacions de la setmana passada, sobretot, perque no tinc criteri per valorar-les, i el dret a manifestar-se, és un dret que tothom té dret a exercir.

El que realment em fa gracia, és la quantificació de les persones que ortanitzen la manifestació, realment és un fet divertit, la valoració dels organitzadors és "de espectacular" tiren la casa per la finestra, donen unes xifres molt lluny de la realitat, l'altre dia els professors a Barcelona, penso que van dir que n'eren prop de 6.000, i es va veure una imatge de la tele, en la que si hi havia 2.000 persones, podriem estar-ne satisfets. D'altra banda, trobem a la policia, que conta d'una manera una mica rara, segurament, més proper a la realitat, però per sota, van dir que eren 1.000 persones, cert és que està més aprop de les 2.000 que em van semblar a mi, però són la meitat, al loro!!! Potser a partir d'ara, els mitjans d'informació (aquells als que tant adora el nostre amic Eloi, els de las OPAS, fusions i demés...) em trucaran perque els hi quantifiqui el nombre de manifestants... això si, passant per caixa, que la pela, és la pela, i més en crisi!!!

Amb tot això, volia arribar a una manifestació de fa uns quants anys, crec que era contra la guerra d'Iraq, aquella a la que va portar el Sr. (Segur que és Sr?bueno, serem senyors) Aznar, per destruir els malos malossos dels Husseins que tenien armes de destrucció massiva, segons la CIA, clar (la CIA, que queda poc lluny de la TIA, i tots sabem de la seva eficiencia). Bé, doncs en aquella manifestació hi havia la hostia de gent, parlant clarament, els organitzadors, com sempre, es van passar, van dir que n'hi havia 4 Millons (aque segurament patino, però ja que ells poden exagerar, jo també ho faig), el govern, la comunitat de madrid, l'ajuntament i la policia (és a dir, tot el pack peperu del moment) van dir que hi havia 500.000 persones, com sempre, les xifres varien substancialment, però amb l'interné, la gent s'aburreix molt, i vaig trobar una pàgina web, on un paiu tot aburridot, havia calcular, amb una imatge des d'un helicopter, la superficie total de la manifestació, i va calcular 1 m2 per persona, i sortien més d'1 milló, i tots sabem que en 1 m2 hi pot entrar més d'una persona, per tant, podriem entendre que ni uns ni els altres tenien raó, però que les institucions madrilenyes van escombrar cap a casa, si que ha quedat clar, oi? us sona? recordeu alguna altre similar?


Pd. Dedicatoria especial al meu amic Sergio, ja sabia que erets molt gran, pero lo de les apostes que vas dir fa força temps sobre l'eliminatoria de champions del madrid, que va passar desaparcebuda, et va donar uns calers, quan hagi d'apostar, ja se a qui trucar!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

lastima que no hay apuestas castelleras , que si no

sergio ( play game )

Anònim ha dit...

Montem un lobby d'apostes? Ens podríem dir la Global all-in, què us sembla?
Ruben.