28.12.08

El Nadal sense esport... de veritat???

Com ja vaig comentar en l'anterior post, i com molt bé haureu vist i notat, és Nadal, és una época en la que el món de l'esport, i del futbol en particular, es paralitza una mica, excepte a les terres de sa majestat anglesa (per cert, a Anglaterra tots els terrenys pertanyen a la reina, i diriem que t'hi deixa viure, el dret de propietat d'un terreny no existeix, excepte pel Duc de York i no se quin altre... són rarus estos paius), on hi tenen inclus una jornada que li diuen el Boxing Day o alguna cosa així.

Per ells, jugar en aquest dies, és un "honor" i són els dies en els que més s'ha de correr, lluitar i fer el que puguin amb la pilota als peus, són dies en els que les families van a veure el futbol (si, es veu que senceres totes elles...). Ahir, el (increible) Hull City, va palmar 5-1 al camp del City (el de Robinho, portador de camisinhas i el fill de Schuster, futbolisticament, s'enten, que el va abandonar pels petrodolars i per ser el millor del món), l'interessant del cas, és que a la mitja part ja anaven 4-0, fet que va provocar que l'entrenador no els deixes entrar al vestuari, i els hi fotés la xerrada (mai millor dir) davant dels seus aficionats, com podreu llegir a la cronica del diari AS (conegut per tots, per la seva imparcialitat). Realment, ESPECTACULAR!! (com ha definit el company Ru fa breus moments).

Aquí ho tenim tot paradet, pel que fa al futbol clar, el bàsket i el Handbol segueixen jugan (en aquest cas, una competició potser "menor"), i suposo que d'altres esports també juguen. Aquí vivim la desesperació del Madrid, despres de pagar casi 50M d'€uros per dos jugadors, un dels quals ve lesionat, i que a més, un d'ells haurà de ser descartat per jugar la Champions, bon ull el de Mijatovic!!

Bé, tot paradet, tampoc, ens trobem encontres ludico-festius de les seleccions autònomes, no de totes, ja que algunes no juguen perquè no els hi és viable economicament (hi ha crisi, recorde-m'ho), i d'altres que no estan d'acord amb el nom que els hi toca jugar, es veu que Euskadi ara ja no és Euskadi, sinó Euskal Herria, que si és cert que impressiona més, i dóna més respecte, pero reivindicatius ells s'han negat a jugar, ja veuras com Ibarretxe també convoca una consulta popular, ja ho veureu!!!

Jo no he pogut veure el partit de Catalunya, però sedicesecomentaserumorea, que ha sigut un soberano tostón, i de la poca cosa "positiva" que li trobem, es que ha marcat Bojan, per tan, els diaris del Barça tenen tema per estona, i així jugarà contra sa Mallorca, que es veu que l'Eto'o no hi és, té més dies de vacances, perque recordeu que corre com un negre per viure com un blanc...

També podeu veure per la tele, el típic campionat de xavalins que juguen a Maspalomas (també n'hi ha un de grans, però vingut a menys en els darrers temps), i que de tant en tant, hi surt un crack que els diaris ja havien vist i avisat en el seu moment... oportunistes? nooooooooo...

Aqui, més apropet de casa nostra, tenim el pique Ru-Eloi al Geo Challanger, seguits de molt aprop per l'Oriol... oju que està fort últimament... A més, els 2 primers estan estudian un possible BUG del joc, per arribar a ser un dels millors del món mundial... qui sap, potser d'aqui uns dies tenim un amic numero 1 del GEO CHALLANGER!!!

Al final, sempre ens pot quedar el Nadal a 3 bandes, que tantissim li agrada al Vicenç Laiz!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Bon Any Arnau, i a tots els Xiquets, matalassers, ratllats, matalassos, els d'allà dalt, etc... continuarem lluitant, que ningú ho dubti !!!



joan