4.1.09

LIVERPOOL!!!

Possiblement alguns em tildaran d'oportunista, ara que el Liverpool va primer de la Premier, i s'està sortin, però el Ru pot donar fe de que tinc una bufanda del Liverpool a casa SUPERMITIQUISSIMA, si a més li sumem que no se que estava mirant per internet, que he caigut en una pàgina de fans de Fernando Torres, i on he sentit les cançons que li canten a Anfield Road, i a tot arreu on van els aficionats, doncs m'he inspirat, i això que anava a parlar del Nàstic-Girona, però m'ho reservo per un altre dia.

Com tots sabreu (o no), Anfield és una de les que haurien de ser una de les MEQUES del futbol, juntament amb la Bombonera, Camp Nou, Bernabeu, Old Traffor, San Mames, San Siro, i algun que altre que ara no em ve al cap (He dormit poc avui, no tinc més ganes de pensar, aquí en trobareu si voleu). Si li sumem que té segurament l'afició més fidel d'Europa (perquè a Argentina està més proper al fanatisme, en molts cops, que a "l'amor" a uns colors), i que té un gol on a tots ens agradaria ser-hi, THE KOP!!!

A The Kop és tradició dedicar cançons a jugadors i entrenadors del club, a Rafa Benítez (amb un ritmillo força conegut), a Fernando Torres, a Steven Gerrard i d'Hypia (un dos en uno!!) i una de Gerrard sol ES-PEC-TA-CU-LAR, una versió MOLT professional d'Agger, de Mascherano, Arbeloa amb un bon grau d'alcohol en sang!!, d'un que ja no hi és Steve Finnan, Xavi Alonso, Kuyt, Robbie Keane(amb foto i lletra inclosa!!), Carragher, Riera (tot i que crec que encara és un projecte...), i molts més que no tinc ganes de buscar, ha portat feina escollir les millors versions!!

Finalment... el You'll Never Walk Alone... a més, al Camp del Celtic de Glasgow (equip del qual també tinc la bufanda de fa anys...), les dos aficions en una mateixa veu... GENIAL!!!


(La carona dels jugadors... és de la gallina de piel!!! ah, i d'aqui poc torno amb el Nàstic - Girona)

Pd. Tinc petits problemes per posar els videos com tots vosaltres, prf... quin desastre, oi?