26.8.09

Per fi s'acaba el futbol d'estiu!!

Si, és aquell futbol que es juga al relenti, trote cochinero, de pachanga,... que per l'únic que serveix és per descobrir algun chavalet de l'equip amateur que li fa 2 bicicletes al central de l'equip professional, i apareix com el "Dandy" a les cròniques de l'AS (pseudodiari-panfleto que informa de la vida i miracles de CR9), o aquell central quasi cuarentón, que davant l'inminent pixada de l'estrella de l'equip creu que aixecar-lo 2 metres es la millor solució, així apareix a la secció de el "Duro" del mateix planfleto.

El que més et pot aportar es una quantitat de diners, que et poden hipotecar la temporada, ja que has fet una mala pretemporada viatjant per països de dubtosa afició al futbol, on et creus que vas a buscar un bon clima, i et trobes que a Indonesia estan a 35º i que fa una humitat del 90%, certament, així no hi ha qui corri...

El mes interessant que pots veure és algun partit de Supercopa d'algun país (sempre i quan el juguin al teu, ja que hi ha l'opció, com els italians, d'anar a jugar-la per algun altre país exòtic), però el ritme segueix sent igual, ja que és un titol menor, excepte si el guanya el Barça, que al final de temporada, contarà pels 300 títols que hauran aconseguit (s'ha de sumar aquells que tenen els jugadors com individuals, i aquells dels jugadors que en alguna ocasió van jugar o van sonar per jugar al Barça, estan tocats per la vareta màgica... diguem-ne).

Inclus els primers partits, són casi d'estiu, segueixen amb el ritme baix, i els primers resultats comencen a posar a la gent nerviosa (cas del Liverpool) o d'altres que es creuen que guanyaran la lliga (cas del joc i resultats del City i l'Arsenal) i que al final ni uns ni altres estan tant malament com sembla, ni els altres tant bé... el temps posa tothom al seu lloc!

El més dolent de que arribi el futbol de veritat, és que s'acaben les vacances, s'acaba la bona vida, i s'ha de començar a currar/estudiar, és obvi que unes més que altres.

Per sort, sempre tenim Santa Tecla al final de les vacances, és menys traumàtic tot plegat!! I així els Xiquets podem fer una de les millors temporades de la història!!!

Que us sigui poc dur...

1 comentari:

Anònim ha dit...

No ho dubtis, la millor temporada.