10.9.09

La revelació divina és el futur

No se si ho heu vist, però ultimament les revelacions divines estan a l'ordre del dia. Algunes més sorprenents que d'altres, i com ja es sap, justificar-les és una mica dificil.

La que més m'ha sorpres, i molt, ha estat el discurs d'Obama a la Cambra de Representants dels Estats Units. Obama ha justificat la Santitat per a tothom apel·lan a una carta postuma, que li han entregat de Kennedy. És a dir, Kennedy era conscient que anava a morir, i va pensar que donaria un cop d'efecte des de la tomba, perque penso que ha estat l'últim de la saga en morir qui ha enviat la carta, no JF. Kennedy, ja que si no, es pa mear y no echar gota!! Crec que Obama, que és un lider carismàtic, no ha d'escollir aquestes formes per assolir una cosa que un país tant gran com aquest ja hauria de tenir fa anys, perquè és una vergonya que 40M de persones no tinguin accès a la Santitat sense pagar una pasta tremenda, si es pitjor el remei que l'enfermetat (mai millor dit!!!)

No m'ha sorprès tant, però si que m'ha fet gracia, és el paiu bolivià (o colombià, o d'on sigui) que ha pujat a una aviò mexicà (això té pinta d'acudit) i l'ha segrestat. Fins aquí tot bé, bueno bé, ha seguit un modus operandi habitual. El tema està en que ha segrestat l'avió perquè ahir era 09-09-09, i que si ho girava era 666, el Diable en persona, i com l'any 2006 el sis de juny se li va passar i tenia un missatge, i no se'n va enrecordar, va pensar que anunciar el terratremol ahir o fa 3 anys era el mateix, total, per desgracia grans terratremols n'hi ha habitualment... a més, les "bombes" que portava, eren 2 llaunes plenes de sorra i amb llumetes.

El que no m'extranyaria que justifiquès les seves accions, és el ministre d'exteriors espanyol, ha anat a Israel, a parlar amb l'ultra-dreta del país per assolir un acord al difícil tema de Palestina, perquè si mai hi ha un acord (sóc exceptic, desgraciadament) poder posar-se una medalleta i fer allò del "Yo ya lo habia dicho", en fi, en mig de la crisi, dels pals cap al govern, el tio marxa a resoldre el món a l'orient... PERFECTE!

Finalment, tots els del carrer StaAnna em tingut una revelació... en forma de 4d9f!!!i si la resta de pillats del món ho poden fer, perquè no nosaltres?!? som-hi, toca posar-se les piles, només queden 10 dies pel primer assalt!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Fem el 4d10f i al moment de carregar, que salti tot el folre enrera, i 4d9 net carregat. Te cagas!!

Anònim ha dit...

Perdó rectifico: Fem el 4d9f i al moment de carregar, que salti tot el folre enrera, i 4d9 net carregat. Te cagas!!