15.1.09

DE Acoso y DE derribo!!!

Si heu llegit una mica la premsa esportiva d'aquests últims dies, i no em refereixo a l'Sport (que en cap cas és premsa esportiva, es premsa del Barça), haureu pogut veure que a part de les "gestes" del Barça, les "no-gestes" de l'Espanyol, el Madrid de Lass i Huntelaar, l'Atletico d'Agüero (el yerno de Dios), haureu pogut observar 3 formes diferents d'afrontar una noticia (repeteixo, l'Sport per mi no és un diari esportiu de referencia).

El MARCA, el que ha destapat l'assumpte, campanya espectacular contra Calderón, contra Schuster (en el seu moment, tot i que a mi em resultava molt graciòs... molt irònic), i contra totes les promeses electorals i no-electorals d'aquest home. A més, ahir, va demanar disculpes, i va empendre accions, penso que avui podrien haver deixat refredar el tema, per tornar a atacar demà (divendres), però no, ells no, han anat a matar!!! Han destapat que el fill és íntim d'uns dels manipuladors, un dels manipuladors diu que feia tot el que li deia Calderon (tot, tot??), i un dels que era compromisaris, diu que no sap el que vol dir compromisari, DE espectacular, diguem-n'he!!!


L'AS ha passat totalment de puntetes del tema, fins que no ha pogut evitar-ho, i ho ha hagut de mencionar el tema, i apuntar-se al carro guanyador. Mentre, havien seguit marejant la perdiu amb el mite del raulisme, l'higuinisme i del tema del TAS-UEFA-CHAMPIONS. Quan li ha tocat tirar pedres, n'ha tirat, com si ho haguessin portat des del principi, a veure que diu el gurú del grup prisa De La Morena.


El Mundo Deportivo... doncs que han sortit de la seva realitat paral·lela de palles, orgies i messies (he fet un xiste força fàcil, ho se!!), i es freguen les mans, començaran a atacar a un Madrid en hores baixes, i faran llenya de l'arbre caigut? doncs crec que no ho haurien de fer, ja està el MARCA per això, oi?


A TV3 porten una erecció a sobre, que a alguns ja fa dies que no els hi arriba la sang al cap!!!! Entre Messi, Xavi i Laporta (SIIIIII, perquè ara torna a ser el GRAN president!!!), no donen abast, penso que faran un Gol a Gol diari, perquè no ens perdem els cops que Jorquera es treu coses del nas, els cops que Busquets entra sense fer falta, o els diners que guanyen jugant amistosos contra equips d'Usbekistan (a alguns us sonarà, a d'altres no... això és que no heu jugat suficient al Geo Challanger!!)


L'Sport segueix amb el Barça, i ja ni reconeixen les seccions amb noms compostos amb patrocinadors, sota l'eslogan: "La camiseta no se mancha!!!".


Ho sento pels amics madridistes, que en sou alguns, ànims!!!


Pd. en pocs dies lost... they're coming!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

tranki los reds nos alegraran la temporada . Las apuestas para eso están 5-1 al liverpool

sergio