30.1.09

Seriepedia

He de reconèixer que sóc un fervent seguidor de les series americanes (Els hombres de Paco, i coses similars, no, quedi dit per endavant). Principalment segueixo unes series fixes ja, simplement, perquè no dono l'abast, i clar, algunes, són molts xorres, però molt divertides.

Començaré per l'últim descobriment, The Big Bang Teory, tracta d'uns paius MOLT FREAKS, i que al pis de davant seu hi viu una noia d'aquelles tipiques de serie/peli americana, rossa, força curteta i que està força bona. Dels 4 mascles protagonistes, un és un super intelectual poc donat a les relacions amb les persones i que tot ho intenta resoldre per la via de les ciencies; despres el seu company de pis, podriem dir que és el més normal, que s'intenta lligar a la veina de forma constant; finalment trobem a un indi que ha estudiat als EUA, que no pot parlar en presencia de les dones; i un altre amic que va una mica desesperat i té una relació especial amb la seva mare. Molt recomanable, en versió original subtitulada.


Força similar a aquesta, trobem Chuck, que és un pobre noi que és molt inteligent i té una capacitat per recordar imatges espectacular (digue'm-ne). Un amic li envia un document ultra-secret del govern (americà, clar), i fa petar l'ordinador on estava el document, per tant, el seu cervell té tota l'informació (una mica subrealista, és cert!). A partir d'aqui, la CIA i una altre agencia, li assignes dos guardaespatlles, un una noia ESPECTACULAR i l'altre un paiu amb cara de mala llet (Cop face). El pobre noi té la capacitat de fotre's en embolics, mentre ha de viure amb una tapadera per tal de protegir als seus amics i familiars... el problema és que té poca evolució.


També veig House, Anatomia de Grey, Heroes i Prison Break, són series per tots ja conegudes, i que no cal que expliqui de que van... a més, ja porten força temporades en pantalla.


Un "nou" descobriment, és How I meet your mother, ho definiria com la versió moderna de Friends, però més directe, més en busca del sexe. El protagonista es diu Ted, i sembla que mai hagi de tenir final, perque quan penses que troba a la noia que serà la mare dels seus fills, al final acaba passant alguna cosa que no és, i tornem a començar. Conviu, amb una parella des de fa molts anys, un amic que és marca reptes cada nit amb les noies (el Joey de la serie), i una ex-novia que ara és del grup, i que té por a les relacions series.


He deixat pel final, la que per mi, és la millor serie, com no, Lost!!! Van per la cinquena temporada, i tenen moltes preguntes per resoldre, de les quals no resoldran la meitat de la meitat. Es tracta d'un vol que surt de Sidney cap a Los Angeles, que a mig trajecte, cau, i els que sobreviuen van a parar a una misteriosa illa... a partir d'aqui, a patir, sufrir i correr!!

Amb la cinquena temporada ja començada, he de dir que els 2 primers episodis ens van situar una mica l'estat d'uns i d'altres, i amb el tercer capitol ja es comença a posar interessant la cosa... veurem com va desenvolupant!!


He de reconeixer, que les setmanes en les que hi ha capitol de totes, vaig de cul, però el cap de setmana m'ajuda a posar-me al dia... pero com a les nits no fan res per la tele, o despres de dinar, em dona per veure-ho tot.

1 comentari:

Anònim ha dit...

jo hi afegiria Fringe, ho fan al plus i és un expedient x molt més millorat

joan