7.10.09

I la grip A, on està?

I no pretenc cridar al mal temps, però semblava a l'estiu que s'havia d'acabar el món, semblava la pandemia definitiva, semblava que haviem tornat a l'Edat Mitjana i que la "Peste Negra" havia tornat en forma de grip A al s.XXI.

Està clar, que va ser un joc dels governs per tapar la crisi, i de pas justificar moltes coses. Per exemple, temporada baixa pel que fa al turisme... doncs ho justifiquem dient que si bé la crisi no ajuda a viatjar a l'extranger, la desconfiança i la por pel contagi, va fer que la gent es quedès a casa. Escolta, dos pardals d'un tret.

Està clar que el que semblava la fi del món, ha estat una petita pedra, i una tocada de collons durant tot l'estiu, casi que un es posava a les pinyes de la colla amb por, em veia fent castells amb mascarilla (bé, aquesta podria ser la solució perquè no hi parli tothom allí abaix, però perdriem part de l'essència...).

En el fons estic content de que no hi hagi tant d'alarmisme social, fet que crec que no condueix a res, i només fa que provocar mals de cap. Si l'amenaça existeix realment, s'ha de combatre, és a dir, hi ha una vacuna, se li subministra a la població, de forma escalonada, començant per les poblacions de risc.

El que realment toca els ous, es que s'hagin d'inventar excuses per trampejar temes que SI s'han de resoldre, la veritat es que la classe política del nostre país (englobant totes les nacionalitats amb les que cadascú es vulgui identificar) és lamentable, només fan que culpar-se els uns als altres, i no mirar de solucionar els problemes, que n'hi ha molts.

En fi, tampoc cal tocar ara el tema dels que es queden amb diner públic, o dels que accepten regals com si caiguessin del cel... tot arribarà!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Òstia Arnau, acabo de ficar-me al blog ( jo si que ho dirè) del Gran mestre? casteller Antoni Grau, i és per flipar.
Veient la seva foto, segurament no sap que a vegades és millor està callat i semblar imbècil, que parlar i desfer els dubtes definitivament.
Referent a la grip, prefereixo patir-la de la A a la Z, abans que tornar a llegir aquest Mamarratxo!
Ruben g.