1.10.09

La llum que ens faltava...

Per fi, l'hem trobat, la llum que ens ha de guiar durant la resta de la nostre vida. A partir d'ara, abans de donar un pas, consulterem al nostre gurú. Des del seu petit racó cibernetic es dedica a moure els fils de la nostra societat, i encara no s'ha posat amb el panorama internacional, però perquè no ho ha vist necessari, sembla ser que la crisi marxarà aviat (o no tant aviat), i la situació no està fins a l'extrem de que hagi d'actuar, però segurament n'està preparat i capacitat (si?)

No sabeu de qui parlo? oh! pobres de vosaltres, que no sereu guiats fins a la redempció definitiva!!! Jo he vist la llum, i alguns altres també, ha sigut una aparició recent, però espectacular, al mateix temps que traumàtica.

Va, em deixo de tonteries, però no personalitzaré (encara que no sapigueu de qui parlo, us enterareu), queda lleix senyalar amb el dit (és una cosa que vaig apendre de petit, i que encara perdura en la meva memoria).

Hi ha una persona, tarragonina, i sembla ser que castellera, que ens està guiant. Primer ha proposat, així, com qui no vol la cosa, la desaparició d'una colla tarragonina, potser motius no li falten, però cal dir-ho amb aquest tó de perdonavides? Tot seguit ha proposat la fusió de les altres dues colles, al·legant que si una celebra els castells de l'altre, s'han de d'unir... que passa, que un no es pot alegrar pels altres? (a aquestes altures, no sabeu de qui parlo, però si d'on ve el tema, suposo).

Posteriorment, entre d'altres coses que val més ignorar, s'ha dedicat a desprestigiar a persones i castellers (per actituts més o menys provocatives), ell no sap que això és una mica greu? que maleducat!!! a sobre, és mestre!!!

Parla de certes provocacions, però que és primer l'ou o la gallina? qui va començar primer? és més dolent aquest, o el que no li fa cas? dos no es discuteixen si un no vol. A més, perquè quan les provocacions venen del propi cantó un no les manifesta, i en canvi si quan li fan a ell... això és allò que diuen els de les espanyes "solo vemos la paja en ojo ajeno".

Bé, és igual, ni citaré el seu blog, ni el seu nom, ni la colla a la qual pertany, a la que estic segur que no representa. A més, quan un expressa una opinió, ha d'entendre que hi pugui haver contestacions, que se li puguin rebatre aquestes raons que ell dona per justificar la seva opinió que manifesta mitjançant el dret d'expressió que tots tenim, i que ell mateix limita quan es tracta de contestar el que ell diu... per tan, un pot reclamar llibertat d'expressió quan ell mateix la limita? Aquests judicis juridicomorals no em corresponen fer-los a mi.

Segueix-nos guiant... seguirem rient!!

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Sí, y seguiremos riendonos de personajillos abrazafarolas impresentables como éste. Por cierto, yo sí que quiero poner el link de este individuo (y me aguanto los insultos...):

http://antonigrauverdu.blogspot.com

...y sigo contando hasta 10.

Javi Cabrón.

Anònim ha dit...

noooooooooo, ara li augmentaran el número de visites i es un bloc k no val la pena visitar...
(jo també segueixo contant...)

Mireieta (Cabrona?)

Anònim ha dit...

Quién dijo caverna????

Posats a remoure personatjes paleontolítics...DEIXEU-M'HE PASSAR!!

AIATOLÀ

Anònim ha dit...

....100,.........150,.................200,........300,...

Jordi P.

Anònim ha dit...

Ni vaig d'il·luminat, ni de guru, ni uso un to perdonavides.
Les opinions són meves com a csteller a títol individual (mai no parlaré en nom de la meva colla quan només sóc un casteller de base)i com a espectador.
Si vols pots penjar aquest comentar, perquè jo sí dono la cara i el nom.
Antoni Grau

Anònim ha dit...

Ostres, el gurú comença a aprendre de castells.

Si al final ens donarà les gracies i tot.

Javi Cabron

Anònim ha dit...

A l'atenció de Javi Cabrón: no et faltaré al respecte, com fas tu amb els altres perquè tu mateix ja et defineixes (Cabrón).
No sé quants anys portes fent castells per creure que els altres només n'estem aprenent. Però d'educació encara n'has de rebre la primera lliçó.
Antoni Grau

Anònim ha dit...

si home si, i se la donaràs tu....JUAS!!!!!!

Anònim ha dit...

Sou tots uns impresentables, en lloc d'opinar us passeu el temps faltan-vos el respecte, desprès parleu del fet integrador dels castells. Sort que jo no ho soc !!!

Anònim ha dit...

L'impresentable ets tu, ja que no has posat el nom..
Ho pilles?