19.7.09

Despeguem!!

Ara ja fa una mica més d'una setmana de la primera clàssica matalassera, i d'un sentiment (particular, i que segurament molts comparteixen) de satisfacció, les hores passades treballant amb els més petits de la casa, la paciencia, les proves,... han començat a donar els seus fruits, i avui a Barcelona ho hem tornat a demostrar, tot i que en aquesta ocasió, no hem pogut repetir la clàssica, pero no per absència de ganes, sino de mans, dit clarament, i sense embuts.

La situació a plaça recordava una mica a Premià fa més o menys un any (el tema de l'horari recordava més a Reus i a Vilafranca amb Xicots, l'enessima presa de pel... espero que l'última de l'any, perque casi em perdo l'atac de Contador perque el "Dofí" del Raval es passeges per allí una estona), amb poqueta gent, però aquesta ocasió amb el tronc, així que penso que s'ha sigut valent, el 2d7 i el 3d8 s'han pogut fer "d'aquella manera" (amb una nova repetició d'un 3 que sembla indestructible), però anar a pel 4, ja era massa, no anavem tant sobrats, i l'opció del 4d7a, en vistes a d'altres coses, s'ha fet sense més notícia que la que és, ja està.

El fet de poder repetir clàssica lluny de Tarragona (i no apropet, a 100km) sembla que no ens ha fet arrossegar la gent que creiem que ho faria, en aquest sentit s'haurien de veure els motius, i preguntar-se perquè alguns dels habituals no han pogut venir (perquè entenc que no han pogut venir), ha sigut una llàstima, podiem consolidar-nos en una linia, que tot i això no em perdut, ja que seguim en una bona dinàmica, i em pogut treballar amb un castell que si que té futur a curt termini, en podem treure bones conclusions, penso.

Això si, a un mes de Sant Magí, és quan més s'ha d'apretar, i seguir amb la dinàmica que portem, no ens podem relaxar, ara arriba el moment de jugar-se les garrofes, on s'ha de donar el "do de pit", on es demostrarà que l'sprint fins arribar a aquesta situació ha servit, i molt per assolir fites superiors, i que n'estic segur que les assolirem, tenim Vespella i Pallaressos per seguir treballant, i uns assajos molt importants... QUE NO ENS PARI NINGÚ!!!


Petit apunt no casteller: Gran Contador deixant al yanki enrere, i a la seva tropa de gregaris!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ai Arnau, Barcelona, El Raval...
Sarau amb l'hora 'inici. oficialment tothom era concentrat a les 12.00,però...
Dissabte els diuen als Castellers de Barcelona que l'hora d'actuació són les 12.30, per postres els oragintzadors de les festes del districte diuen que hi ha una cercavila de gegants,( si home, el dofí i tot alló)i que fins que aquesta no passi, no hi ha actuació; a tot aixó la colla de Salt, els Marrecs, venen ¡en cotxe!, perque l'autocar no s'ha presentat, i fà molta calor,.... bonic còctel per un matí de diumenge. La sort és que podem fer bons castells, llàstima de 4/8, haguès estat un bon premi, ara TREBALL, TREBALL i TREBALL. Sant Magí, Gràcia i Igualada han de veure el millor de la colla en aquesta primera part de la temporada,tot preparant la segona, si no ho fem tots en serem culpables. O no?
Salut
Manel

Arnau ha dit...

sempre ens quedaran les teves batalletes al bus de tornada manel!! :D

Anònim ha dit...

Ara Sant Magí? primer Pallaressos! Em sembla que no se li dona la importancia que té. No només s'ha d'anar a fer una actuació de rodatge de cara a la festa major petita.Iep! encara que números en ma, repetiriem la millor actuació de l'any.

L'any passat ja es van veure coses fora de lo normal, en els últim dos any em sigut forces, no ens plantejem l'actuació com de segon nivell, a l'espera de que tindrem o qui vindrà, i menys que aquest any no hi ha Torredembarra (millor actuació fora de Tarragona des de fa massa anys!)