20.8.09

The Team of the Red Stripe

Així és com ens anomena un guiri que té penjat el video del 2d8f d'ahir al Youtube.

Jo crec que amb aquest nom, acollonim una mica més, si és possible, vist el que es va veure ahir.

Comencem pel principi, i anem per parts, com va dir en Jack...

La setmana passada, previa a Sant Magi, vam fer moltes proves de 3, algunes bones, d'altres regulars, i una nefasta, que semblava diluir qualsevol opció de tirar-lo per Sant Magi, tot i així, dissabte sembla que estem més enxufats, i el 3 puja amb una naturalitat molt diferent a la de la nit anterior... merda, penso, tenim un follon, quina versió del 3 ens surtiria per Sant Magí?

Finalment ens presentem a plaça amb el 2d8f, el 3d9f i el 4d8, però, sent conscients de que es necessita un molt bon 2d8f perquè el 3 hagi com ha d'anar sobretot, de cara als més petits, ambdòs estrenant-se amb un noupisos, i una estrenant-se al dos amb un folre.

El dos, amb un pinyot de gent propia considerable, pujar ràpid, perfecte, i quan ho desmontem, la felicitat de la gent de pinya, folre i tronc deixa veure que el 2 ha estat un pas previ al repte del dia.

El 3, com no podia ser d'altre manera, té la seva intrahistòria... primer de tot, sare(i)ta i moi (segons frikiRu, primer nen que descarrega el 3 a la Colla) debuten en castell de nou (olesushuevos!), i aix i hayder tornen a pujar (sense cap mena de dubte), richi debuta a sisens, xavisole (xavisole xavisole!!!) debuta a segons! i jo com agulla (m'havia de tirar alguna floreta). Primer peu, quadrat, perfecte, segons diuen que bé, homes de darrere, crosses,... però s'ha de baixar, motius X. El segon peu, pitjor que l'anterior, fet que fa que el baixem.

A la tercera va a la vençuda, quan ja estan quarts dalt, l'últim que vaig sentir va ser el crit del faraonet: "que el tornem a descarregar!!" cony, nem en serio, a partir d'aquest moment, la pinya comença la seva batalla, el nucli treballa seré, patint, i sent generòs en l'esforç, jo no sentia res, no se si la resta de gent tampoc, ni gralles, ni jeroni,... el folre a lu seu, a ajudar al tronc a la lluita, i el tronc fent un recital, l'enèssim, de com s'ha de treballar un castell límit, i de com som capaços del que volem quan estem tots a puesto i amb ganes. L'aleta no la sento, vei a una senyora a les escales de la Catedral que s'aixeca, i crido: CARREGAAAAAAAAAAAAAAAAAT!!! superràpid!!! llavors la lluita, sense deixar-se res per donar, llagrimeta, i a patir, puc veure que surt l'aix cridant (entenc que crit diferent al que fa quan es tira del tobogan de l'Aquopolis), surten sisens, quints, i estem apunt de desmontar un 3d9f com s'ha de desmontar, però nooooooo, ho desmontem com sempre, amb el miki aguantant-se sobre tothom, i la pinya que bota amb gent a sobre... abraçades, petons, suor, llàgrimes, aire,... ALEGRIA AMICS!!!

Finalment, el 4d8 amb la pili fent el seu debut de la jornada, i amb els castellers el pilar fora, i 2 pilars de 5, amb diferents convinacions força interessants, que espero que donin a parlar força!!

A la tarda, cercavila, amb tocs irónics, com el "no n'hi ha prou" del grup que ens amenitzava el recorregut amb versions de dubtosa qualitat d'altres cançons, amb 5 pilars de 4, amb tota la canalleta possible dalt, i reconeixent que els veritables protagonistes de la festa són ells. Una estona al local, veient imatges, comentant la jugada, i finalment, sopar amb els companys de colla, copeta i cap a casa, bona dutxa i a dormir...

Avui, dia 20, m'he despertat perquè la calor no em deixava dormir, i perque estic hiperflipat del que vam fer ahir... i he vist que n'hi ha d'altres que estan igual, o més que jo...

Ara, ens queden 2 diades iguals d'importants, on penso que hauriem de ser capaços, en almenys una d'elles de portar un castell amb folre, i si pot ser a les 2, millor!!!

Ànims Xiquets, que això només ha fet que començar!!!



Pd. no us recorda a alguna altre aquesta imatge? He de dir que hi trobo a faltar el saludo torero del Sergio, però ell ha descarregat el 3d9f, i això no es moco de pavo nen!!

Pd2. Com diria Sergi Mas "he trobat pel internné" una serie de fotos, pel facebook també, que són força maques, és viciòs, us aviso, però es que molen molt!!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Arnau enviem fotos home! Ruben

no tinc facebook

Anònim ha dit...

Videos al Youtube:

Pilar caminant
http://www.youtube.com/watch?v=KzQBfRODJNk

3d9f
http://www.youtube.com/watch?v=uT4wFDVrlEI

Salut i Republica