20.8.10

Sant Magi 2010, o el dia que vam sortir com una colla gran!!

Es podrà dir que sóc oportunista, o qualsevol altre cosa, però necessitava escriure una mica despres del que ha passat els últims dies...

Podríem dir que tot "comença" el dimarts passat, molta gent a l'assaig, les proves justes abans de Sant Magí, on caldria destacar els sisens del 3d9f i dosos del 5d8, però principalment, les sensacions.

La sort, ens fa sortir primers a la Diada de Sant Magí, i l'aposta és sortir de 3d9f, com ho fan les grans colles el dia que ho van a donar tot (per exemple, Vilafranca tira el 4d9fa a primera ronda per Sant Fèlix, perquè sap que és el castell que li té més confiança). Només calia esperar unes hores d'ensà que es sap que sortim primers, el boca a boca es fa efectiu, i és comença a avisar a la gent, s'envia sms de la colla... vamos, tota l'infrastructura que requereix el moment!!

El dia 19 comença tapador, sense sol, i amb l'amenaça de pluja cada vegada més real.

Ja al local, sembla ser que hi som tots, preparats per l'afrenta... la pinya preparada per donar-ho tot, el folre compacte, el tronc preparats per la defensa del castell, i la canalla per fer-nos tocar el cel... what else?

Tot i que el primer peu no és el bó (potser una barreja de nervis, descoordinació,...) no passa res, l'equip de pinyes segueix treballant per arrodonir una impressionant pinya (amb moooolta quantitat de camises propies... ESPECTACULAR!!).

El segon és el bó, al folre, amb l'homemésràpiddelacolla (l'Abel) darrere, vam viure una pujada mogudeta, fins que la canalla estava dalt, que es va parar tot, l'aleta, i preparats per la defensa del castell... però una pujada massa dura, ja ens havia castigat massa, tot i que teniem tots corda per estona, el castell es va trencar! 3d9f carregat, i alegria moderada, perquè l'objectiu era descarregar-lo, però no deixa de ser un 3d9f, el primer de l'any, i per tercer any seguit a la plaça de les Cols, ahí es nada!!

La segona ronda ens va servir per recuperar-nos, agafar "carrerilla" per tal d'anar a per l'altre aposta del dia, el 5d8, però la pluja va fer acte de presencia en el moment menys oportú, quan tots estavem super enxufats!!!

Ja per la tarda, ja amb tot una mica més assimilat, amb els amics de cercavila, gaudint i comentat, tots teniem en ment les paraules del Roger, a Torredembarra s'ha d'apretar, perquè ahir ens va faltar una ronda, i s'ha d'ensenyar la feina que s'ha fet al pati tot l'any... i només depen de nosaltres, i s'ha demostrat que som capaços de tot si volem... i VOLEM!!

Santa Tecla, prepara't!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Se suposa que a Torredembarra anirem castellers per fer una actuació digna...

(Jo també estic una mica emprenyat amb la diada de Gràcia)

Javi Cabrón (hoy sí)