25.9.09

Una Santa Tecla que recordarem...

(no era el títol planejat, però el Ru m'ha tret la idea, el meu titol era "9,8,7,6... Mambo!")


Les sensacions previes a Santa Tecla eren inmillorables, per volum d'assaig, de camises, de qualitat en les proves, ambient a la colla,... el fet és que un altre cop de mala sort va assaltar-nos, és una d'aquelles coses que no pots planejar, i que vam esquivar, d'una forma solvent. Un canvi on el vam fer no es mai fàcil, i despres de varis peus vam carregar un 3d9f (que es diu rapid, pero no es moco de pavo...), despres vam anar a pel segon objectiu de la Diada. El cansament, físic i psicològic, ens va passar massa factura, excessivament, ja que no haviem fet mèrits per arribar a aquesta situació. El fet es que vam sortir de la diada amb un 3d9f carregat i un 4d8, massa poc pel que mereixiem, però amb un objectiu clar, el dia 23 tornariem a demostrar que raça i orgull no ens en falta.

El dia 23 sortim, un altre cop de 3d9f, al primer peu va amunt, bones sensacions, però a la primera rebrincada ens cau, segona ronda 4d8, tercera 2d7,... i sorpresa final, la veu de que anem a pel pilar de 6 es corre com la polvora, reaccions per a tots els gustos, però a tothom li agrada que no es perdi la cara a la diada, i anem a per una d'aquelles coses que portavem treballant molts dies, potser en semi-secret. El fet és que no ens pot sorpendre, al pilar hi va una aliniació d'aquelles de catennaccio, i per on podia sorgir el dubte, per dalt, perquè són nens, perquè un p6 és molt pilar... doncs no, ni dubtes ni tonteries, ho resolen com si en portessin fent-ne molts.

Penso que d'aquesta Santa Tecla n'em d'apendre moltes coses, ens hem fet grans en alguns aspectes, i en d'altres ho estem a punt de fer-ho, però segur que ens hi farem grans aviat. Amb tot, ens em de quedar amb allò positiu, molta gent als assajos, i que ens plantejem 2 castells de 9 en una mateixa diada, és molt bèstia, quan vaig entrar a la colla, l'objectiu era el 2d8f, per Sant Magí del 2007 (és que ja em comença a quedar lluny), i aquest any va ser el pas previ a l'OBJECTIU. Alguna cosa està canviant... i cap a bé!!