13.12.09

SI, clar i català

Llàstima del dia, perquè a molts se'ls hi passaran les ganes d'anar a votar, a mi no se'm passarien, però entenc que fa mal dia, i potser no hi aniran tots els que hi han d'anar. També és una llàstima que a Tarragona no es celebri aquest referèndum, de que té por Ballesteros i els socialistes? si no es fa un judici de la seva gestió (perquè no se si seria massa bona, la veritat).

Avui és un dia per votar el que cadascú pensi, total, no fem mal a ningú, no es cap tipus de declaració unilateral d'independència (com alguns creuen que s'hauria de fer si ens haguèssim d'independitzar). Lo bó d'aquesta consulta popular, es que cadascú li pot donar el valor que vulgui, al no ser oficial. El que està clar, que hi haurà una clara victòria del SI, perquè la gent que hi creu anirà a votar, el que penso que la gent que opina que NO, no es manifestarà, per que s'aplicaran allò de "a palabras necias, oídos sordos", i ens voldran ignorar, una llàstima, perquè estaria bé conèixer la realitat de la situació.

A Espanya no els hi fa cap gràcia, especialment al Govern, perquè sap que pot erosionar molt la seva imatge, però els que si que estan contents són els del PP, ja tenen més motius per encendre al poble en les futures eleccions, "esos rojos separatistas catalanes", "esos cabrones poco solidarios",... i tot una sèrie de adjectius poc agradables.

Em resulta molt graciòs que quan viatges per les espanyes, et diuen allò de "separaros, iros a la mierda, però las fronteras cerradas, nada de comerciar, y así os ahogareis", perquè diuen això? Si aconseguíssim la independència no seria per estar en conflicte amb Espanya, penso jo, no som (sóc) antiespanyols, simplement (i no és poc) som catalans, volem ser un país amb armonia amb Espanya, França, Andorra i si cal la Val d'Aran, perquè no?

En el fons, aquesta consulta no ens fa massa bé, ens odiaran més, però com ja ens odien un culló i part de l'altre, potser ara ens odiaran dos collons, i la diferencia resulta ser ben poca, així que ho fem, i ja està.

Visca Catalunya (lliure!)

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Resulta que no fem les coses perquè els demés els hi agradi o no. Resulta que el federalisme és inviable. Impossible, inexistent. Què no ens han deixat clar que no ens consideren una nació? què no ens han deixat clar que viure amb ells és un toreig permanent? Quan de temps haurem d'esperar a que el Parlament fagi una delcaració unilateral d'independència?

Un tarragoní matalasser

Anònim ha dit...

Tot arrivarà. Estic segur.
Un día un tarragoní me dijo (gran frase): "Lo que sea bueno para Catalunya, es bueno para ti".

Javi Cabron

Anònim ha dit...

Estàs segur que a Tarragona no és farà?, s,està treballant, i t'asseguro que es farà; espero que els de reagrupament a Tarragona espavilin, els del casal.... inclòs els de l'ateneu aujudin, no només deuen veure calimotxo oi?
La situació esà clara Arnau, 3 milions de catalans contra la resta d'invasors,i aquesta consulta, és només el principi.
Ruben

Anònim ha dit...

Ruben cres que el dinero de catalunya estara más repartido si fueramos independientes ? o estara donde siempre , tendra mas ayudas el mundo rural estaria mas limpia nuestra politica ?

sergio

Arnau ha dit...

Com diu el Sergio, els mangantes hi seran sent, pero almenys, els diners es quedaran aqui Sergio, que sempre es millor.

Ruben, desgraciadament, a Tarragona hi ha molta dreta espanyola, només cal veure que el PP té força vots en proporcio a la població... ojala es faci la consulta, això si, sense venir el "Bacó" del Laporta a demanar el si!

Anònim ha dit...

espero que passén de sitges


sergio

Anònim ha dit...

La mostra de que si som o no som antiespanyols la tens si possem una bandera d'España al local. Fins i tot, hi ha gent que es queixa de la bandera d'España que hi ha en el ajuntament. Ipocritas... la genaritat seguira cobrant els mateixos impostos i no crec que hi hagin reformes per a catalunya. Resumin, que no serveix de res!