18.11.09

Camps, fot el camp!!!

"Todos deberíamos pagar por nuestros actos" això és el que va dir el Senyor (¿?) Camps al Parlament de la Comunitat Valenciana (perquè a ells no els hi agrada això de País Valencià, és massa separatista, com de "rojos"). No és la primera perla que ens ha deixat últimament, l'altre dia va dir que els socialistes el volien veure mort.

Jo no entenc com aquest paiu, no l'han retirat de la primera linia de la política, ja que si un dels punts forts del PP és la C.V., i ara els sondejos donen que guanyarà el PSOE. A més, en un congrès així, mig important del PP a Barcelona, este paiu no hi va aparèixer perquè estava conduint un Ferrari per Cheste amb Fernando Alonso i Massa, era la seva obligació, com alt càrrec del PP valencià conduir aquell cotxe... (totalment irònic, no cal dir-ho)

El colmo el dóna el seu company (bueno, no se si company, uns diuen que l'han fet fora, però ell segueix parlan en nom del partit) Costa, que segueix apareixent en primera linia, com si res haguès passat, és molt divertit tot plegat.

El que realment trobo graciòs, és que aquests subjectes estarien dins d'un procès judicial si no existís l'inviolabilitat pels parlamentaris, i a sobre diuen que deixaran el càrrec quan siguin imputats, PERÒ SI NO PODEN IMPUTAR-LOS!!!

En fi, sobre el que passa a casa nostra, Millet & SantaCo (on penso que hauria de ser alcalde Tamudo, ara que té temps lliure, ja que no juga), no parlaré, perquè només cal posar TV3 (la seva) per coneixer opinions diverses...