9.2.10

Villarato

Només que s'estigui una mica atent a l'actualitat futbolística dels darrers dies, sabreu que vol dir aquesta afirmació, que ultilitzen d'igual manera, la caverna mediàtica espanyola com la catalana (si, perquè les 2 són cavenes mediàtiques!!).

La veritat, no se que és primer, si l'ou o la gallina, és a dir, el Villarato desde Madrid o des de Barcelona. Tot i que n'hi ha que podríem afirmar que això ve des de l'època del Generalísimo, pero cal anar tant lluny?

En els últims temps, el mal joc del Madrid i alguns arbitratges una mica "justets" han afavorit a que sorgeixi aquesta corren des dels pseudoplanfletos esportius madrilenys, inclús es parla de que Marca va tunnejar una foto del gol de Pedro al camp de l'Sporting (això que van quedar com a reis despres de destapar la trama de l'ex-president del Madrid, Calderon, i ara fan servir tàctiques similars). Aquest fet, i com és normal, ha afectat al col·lectiu arbitral, perquè no són persones que viuen desconectades del món, i ara potser piten amb allò del: "ui, que em donaran la setmana".

Des de Barcelona s'estan fent les víctimes, la premsa de Madrid té molt de poder, i és molt mediàtica, i despres de les dues expulsions del dissabte (les dos clares, per mi) creuen que el Villarato es en contra seu, i que es farà el possible perque no guanyin la lliga, els cops que el Barça, últimament, ha perdut la lliga ha sigut per demèrits propis, vease Tamudazo, i no per arbitratges dolents.

Penso que tots arribariem a l'acord de que els àrbitres acostumen a donar més als clubs grans que als petits, per allò de que és la forma fàcil de pitar, i que la pressió que faran uns i d'altres és diferent.

Pel que fa al tema que origina els dos Villaratos (els d'uns i d'altres), crec que l'expulsió de CR9 és molt clara, si que s'hauria d'haver parat la jugada, però si ell és un superclasse que vol marxar per velocitat, ha de fer-ho, perquè deixa anar dos cops el braç, el primer no sabia (potser) on estava, però al segon tenia les referencies, i la comparació amb Messi és desafortunada, i penso que és de tenir pocs arguments, que ho faci la premsa que ha de vendre, i són una mica ruins, d'acord, però si ho va fer servir el Madrid també, penso que és poc de club senyor, i el Madrid ho és. Pel que fa a la vermella de Pique, penso que també és molt clara, entrada tard i a destemps, amb tot per davant, i que en directe (no tinc ranureta de GolTV com algun altre, pero si el C+Liga... puta ranureta) em va recordar a l'entrada de Figo a Cesar, que per sort no va resultar ser així.

El problema actual als 4 diaris importants, és que els 2 grans no tenen partits que jugar entre setmana, el Madrid no té cap Alcorcon perquè els diaris demanin la dimissió de Pellegrini, o diguin que Guti ha d'anar a la selecció, i a Barcelona no tenen la Copa per fer-se palles amb el joc del Barça, els poemes de Guardiola, i lo bó que és Messi,... QUE TORNI LA CHAMPIONS!!!