19.5.10

El final d'un model

El passat cap de setmana es va acabar la Lliga, i amb ella el mandat de Laporta (no em toquís!!). Ara comença la lluita per ser el futur president del Barça (segurament un dels llocs amb més poder del nostre País).

Candidats n'hi ha uns quants, continuistes, oposició, i d'altres que volen trencar el model del laportisme, presidencialista com el que més, i intentar unir al barcelonisme, fet difícil de per si, ja que voler ser la bandera del nacionalisme català, tenint tants seguidors de fora de Catalunya, amb ideologia diferent/contraria és una tasca MOLT complicada. Pel que fa als continuistes, entre ells es faran mal, tots s'autodenominen com continuistes d'un model guanyador, i tots hi volen posar el seu toc (com és evident); el que podríem anomenar oposició és Sandro Rosell, que els continuistes ataquen tot el dia.

Si fós soci-simpatitzant-compromisari del Barça tindria molt clar que voltaria a Rosell, per mi és un tio amb coneixement del món del futbol, té clar el que vol, i amb molts contactes i influències.

Amb tot, he de reconèixer que Laporta ha estat, fins al moment, el President del millor Barça de la història (fet diferent a ser el millor president de la història del Barça), i és cert que va ser valent per posar a Guardiola com entrenador, però també podria haver sortit malament, al final, només importa si la piloteta entra, res més. Perquè la venta de patrimoni ha estat una constant, no va avalar quan li tocava, no sap vendre els jugadors, assumptes foscos amb l'Uzbekistan, i com no, parla massa.

Està clar que se'l pot considerar un patriota (com li agrada a ell), i que segurament serà un polític canyeru i dels que buscarà el millor per Catalunya, això si, ens farà ser més odiats fora de casa nostra, però a aquestes altures de la pel·lícula, ja ens hauria de donar igual... és tant l'odi que ens tenen, que una mica més no farà mal!!

Però les ansies de protagonisme d'aquest home no paren, ara resulta que ha fitxat a Villa (Eduardo Inda ya lo adelantó? possiblement), i vol fitxar a Cesc. Més medalletes al currículum, AL LORO!!


Pd. Poc a poc ens anirem posant al dia...

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Proposo q algú q tingui influencies intenti q el Barça se'n porti a Campano i Josemari, i si no pot ser al Barça ... encara millor, al RMadrit q el Florentino ja no li queda res x fitxar ja q els més desitjats ... se'n van a l'equip Blaugrana.
Intueixo q Sandrusco serà el nou president ... i em "moro" d ganes d veure el traspàs d poders!

Anònim ha dit...

Sandro gana de calle, para rabia de un tal "Juan Lapuerta". El traspàs de poders pot ser memorable. Ho heu vist?

Javi Cabrón

Anònim ha dit...

Perdó. Volia dir: "Ho haveu vist! La mare que el va parir!"

J.C. (no es JesuCristo).