25.5.09

El fur especial dels parlamentaris...

... o també ho podriem titular "La inviolavilitat dels caradures"


Torno al més pur estil rajón, criticón i cabrón... ja que m'està començant a tocar la moral el petit follón que tenen montat a València la xupipandi del PP&Friends...

Porten uns quants dies parlan de que si el President de la Generalitat Valenciana (oju eh!! PRE-SI-DENT!!!) ha acceptat regalets a raó del seu càrrec, és a dir, si accepta regals com a President d'una Comunitat Autònoma (per allò de que ells no aspiren a res nacionalista, perque ningú s'ofengui!!). El tema està en que, 4 tratges de res, no és un gran suborn, i menys si ho comparem amb els temes de Marbella i algun cas més que tenim per allí... però clar, l'assumpte fa pudoreta, més quan el "Moreno" Zaplana va ser enganxat (il·legalment, fet que sempre ho recorden per dir que són innocents) recalificant solars i repartint-se el pastís.

Fet graciòs, penso, és que als militants de Madrid i els altres de Valencia, els han retirat de militancia (temporalment) i al President de la Generalitat no. O d'altres que han renunciat, i el President de la Generalitat, no (again)!! M'agradaria saber perquè, però em puc imaginar, que un parlamentari, és reemplaçable, però un lider (¿?) carismàtic (¿?) com Camps, no el poden retirar del poder i de militancia així com així, a més, saben que no anirà a la pressó, ni serà declarat culpable en un judici, perquè tenen la clau perquè això fòs així, i la tenen guardada.

Els parlamentaris d'arreu, tenen una especial protecció, ja que no poden ser detinguts sense permís de la cambra a la que pertanyen, a no ser que siguin enganxats comenten un delicte, és a dir, el PP té majoria absoluta a Valencia, per tant, hauria de ser el propi partit qui el tirès als lleons, cosa poc provable!!!

Conclusions... la setmana que ve tornarà a estrenar americana, corbata, i pantalons... Qui deia que amb la política es treballava molt, i no se'n treia resultat? Eh! i ell tant tranquil... i que no se'ns estressi!!!

Ja veurem que passa... o que NO passa!!