18.5.09

JA ESTAN AQUI!!!

I no parlo dels títols de lliga del Barça, ni dels bikinis, mini-faldes, ni dels diners del finançament (algú creu que algun dia arribaran? prf...) ni qualsevol altre cosa que us vingui a la ment... parlo de la CANALLETA MATALASSERA!!!

Ja haviem fet una actuació totalment de 7, però amb uns únics acotxadors i anxanetes, Moi i Sara, però ahir l'Ivan i el Rafa (De fet l'Ivan ja ho havia fet, pero amb aquell 3d7 només carregat), van demostrar que la feina, fosca, feta als nombrosos assajos que portem aquest any han començat a donar els seus fruits!!!

El 4d7a, amb la Sara i el Moi, sense dubtes, aquest cop entran al pilar la Sara, treballadet a la descarregada del pilar, però ja està, sense més incidències! PERFECTE PER ELLS!! I PER TOTS!!

5d7: inèdit aquest any, amb un intent desmontat, perfecte ahir, sense dubtes!!! l'Ivan em va relatar que s'havia mogut una mica, però que sabia que si l'havien fet pujar era perque estava bé, i que s'ho havia passat molt bé amb el moviment del castell, especialment agafat al dos de la rengla, i que no s'havia col·locat massa bé ell, però que havia pogut passar bé l'anxaneta... pel que em van explicar, s'havia mogut una barbaritat tot plegat, però el millor és que cap dels 2 petites van dubtar, i van fer la seva feina a la perfecció, estupendu!!

El 3d7 ja era diferent, l'Ivan es va poder treure l'espineta de la Diada de la Colla, i va poder debutar el Rafa!!! No crec que siguin necessàries masses paraules, la cara de felicitat del Rafa ho deia tot, i com em va dir el Quico: "A los valientes hay que hacerlos subir, y este niño es valiente". Cal afegir alguna cosa més? No hase falta desir nada más!!

I a partir d'aqui, que? Ja només queda el Junes per debutar en castell de 7, i ho farà aviat, segur!! i com va dir el Joan ahir: "Esteu preparats tots per fer castells de 8"... i cap aquí anem!!! L'excusa de que la canalla no està preparada, no ens serveix ja!!! ho estan, i tenen ganes... ara els grans hem de donar més, més implicació, més ganes, més sacrifici, i més de tot, perquè els petits ja ho estan donan!!


i... AL LORO, QUE NO ESTAMOS TAN MAL!!!


Pd. Xavi, volem que el pròxim dia giris el pilar!!!