4.5.09

Reconeixement públic,... i notori!!

Dissabte vaig poder presenciar, acompanyat de força amics el partit on s'havia de resoldre la Lliga, l'ambient, molt bó, inclus amb l'extranya parella al costat!!!

Penso que vam veure una cosa totalment fora del guió, cert és que tots podiem esperar un Madrid que anes a pel partit, s'hi jugava molt, i el Barça també, ja que una derrota els deixava primers, pero molt tocats! El primer gol del Madrid semblava deixar les coses molt clares de bon inici, però penso que vam tornar a veure el millor Barça de l'any, tornar no, potser el millor... espectacular!!!

I això que semblava, que la banda dreta del Madrid, es menjaria l'esquerra del Barça, amb Ramos Robben contra Henry i Abidal... i de fet va ser aixi, fins al primer gol del Barça, a partir d'aquest moment, va ser un recital, Iniesta i Xavi van agafar la pilota, i ni l'agobio del petit Lass els va fer perdre el ritme, i ja va ser un recital, canvis de direccio, al primer toc,...

Amb tot, penso que s'ha de reconeixer com un dels millors partits dels últims anys, no hi va haver respecte, ni temors, a guanyar el partit, cadascú amb les seves armes, i endavant (pit i amunt, que diria aquell!!) i a més, fa pocs dies comentava amb no se qui, que la Lliga anglesa tenia això, partits entre els grans on ho donaven tot. Tenim exemples recents, com el 4-4 del Liverpool (l'pool) i l'Arsenal, el 1-3 del ManU contra el Liverpool,...

Penso que aquest partit va estar al nivell dels grans derbys britanics, semblava mes un Rangers-Celtic (on SI, queden alguna vegada així) que un Madrid-Barça, on la racaneria i l'especulació tenen més poder que el futbol i l'espectacle, i no per part d'un equip, sino que ho fan fer els dos, per mi, un partit espectacular!!!

Amb tot, el millor del partit, l'àmbient amb els colegues!!!


(no ho he titulat XORREO, perque ja està molt gastat, i perque m'espero a la Sentencia sobre l'Estatut, que això si que serà un X O R R E O!!!)