3.11.09

Ho farà gratis, es de ser buena persona!!

L'actual gurú del Barça, passa a ser-ho de tot el futbol català. Com a entrenador i com a formador, no discutiré la seva qualitat, ha creat una escola, que ens fa disfrutar cada setmana amb el seu futbol, i una forma de pensar que és atractiva per l'espectador, i pels que intentem mirar una mica més enllà, on estan els mecanismes tàctics, i totes aquestes coses que intentem descobrir els frikis del futbol (m'hi poso dins, sense temor algun!!).

Quan algú exerceix un càrrec "públic" i de notorietat social com el que se li ha encarregat, penso que hauria de ser un exemple d'integració, i no és el cas. Com pot ser que algú que fa més de 20 anys que viu a Catalunya (entre etapa de jugador i etapa entrenador i d'observador de la realitat culé i del món del futbol en general) no parli el català, i ni tan sols s'entengui quan parla el castellà? (més enllà de la gran imitació del Crakovia?)

La veritat, és que no trobo acertat el nomenament, i per molt que ens ho vulguin vendre com un gran entrenador, que ho és, que pot fer algú en 1 dia d'entrenament i 1 de partit? potser és que el Sr. Laporta vol col·locar als seus amics abans de dedicar-se completament a la política? Si fòs ell, m'haguès esperat, potser li podrien haver donat un càrrec de director general d'esports!!! (ara parlava de l'amic Johan).

En fi, haguès trobat més acertat donar-li el càrrec a algun entrenador amb projecció català, que així almenys començaria a sonar per les teles i radios, o al Sr. Creixell... ah, no, que no té masses amics a la federació,...

Almenys no cobra, de fet, s'ho porta cobran uns quants anys, anant de gorra a tots els partits del Barça, i quan va al GolaGol(aGolaGol) i preten cobrar. O potser s'ho cobrarà en especie, viatjant a Xina a veure els catalans que hi juguen, i així anant fent... poc a poc, no fòs que treballès massa!!!

1 comentari:

Josep Maria Cornadó ha dit...

És capaç d convocar al Virgili x anar-lo a veure jugar i d pas portar d viatge a la dona. al Jordi i com no, a l'Angoi (paradigma dels porters del FCB) i si se tercia ... al Romerito, Onesimo, Korneiev ...