10.11.09

Plagaforma, fora!!

Alguns no coneixeran aquesta terminologia, però és el nom que se li dóna en alguns fòrums del Nàstic la plataforma que dirigeix el Club.

Si bé es cert que tots coneixíem l'ineptitud dels que es presentaven a dirigir el Club, teniem l'esperança de que es deixessin aconsellar per gent que en sabia, i ells paguessin, i el dia de la foto, apareguessin, es fessin la foto de rigor, i cap a casa. L'actual president, no sabia el que era el futbol fins fa 4 dies, i ara forma part d'una comissió que estudiarà la nova llei d'IRPF dels futbolistes... toca't els ous, un club que paga fitxes de merda, lluitant perquè els estrangers paguin menys del que haurien de pagar!!! au va home!!! és el Laporta del Nàstic!! només està fent servir el Club per treure'n profit!!! no se si el Q2 que portava el dia que ens el vam creuar quan anavem a Huesca a veure el futbol és seu, o "seu" (és a dir, pagat pel Club).

Desgraciadament, no ha sigut així, a més, el Club està en una situació que ningú sap cap a on anem, hi ha una inseguretat molt gran, que si fem un projecte justet per salvar-nos (oh no si us plau!!), que si volem consolidar-nos i algun dia potser apropar-nos a la zona d'ascens i viure feliços, res, 4 dies; o un super-projecte ambiciòs per pujar a primera i consolidar-nos allí tots. Ni una cosa, ni l'altre.

A més, tenim un entrenador que no sap el que té. Segurament té la millor plantilla de la història del Nàstic, i és capaç de dir que amb aquest equip no es pot jugar a futbol. No pot ser que tinguis un "jugón" com Parri a l'equip, i un partit a casa no vagi ni convocat, quan hauria de ser titular indiscutible. No pot ser que JoseMari jugui 30 minuts de la segona part caminant. No pot ser que Mingo sigui titular per decret, és un coladero!!! No pot ser que tinguem Bauzàdependencia, el dia que "se canse de correr pa tós" (com va dir F. Hierro) anirem directes a 2a B!!! No pot ser que el millor de l'equip sigui un xaval que no el volien al Barça, i que a les segones parts desapareix. No podem continuar tenin un entrenador amarrategui, fitxem a un Lillo, un gurú del futbol, i amb la plantilla que tenim estariem molt més amunt. O fitxem al "maxote" de Luis Fernandez, si més no ens riuriem una mica... i demanem la cessió de Tamudo, que mani tot el que vulgui, pero a Segona marcaria gols setmana a setmana, i més ara que vol demostrar que encara és vàlid!!!!

Ja estem farts de tanta tonteria!!!

Pd. Per suposat, aquesta setmana guanyarem a Cartagena foten un partidàs... ja me'ls conec jo a aquests mamons...