11.11.08

Cacicada a ... VILAFRANCA!!

Trenco una mica amb el tema que portava fins ara, perquè he vist un tema que volia treure, i que de moment he vist que cap Blogger de referència del món casteller l'ha tret.

No sé si us heu enterat, però es veu que la junta de la Coordinadora (CCCC) s'ha plantat, ha organitzat eleccions, amb un clar objectiu, fer fora a Vilafranca de la Junta, i sembla que ho han aconseguit per una amplia majoria, amb tots els vots a favor, excepte de Vilafranca, obviament, i amb l'abstencio de Capgrossos (Tema d'amistats i tal... no?). N'hi ha que opinaran que s'ha fet malament, i tot el que vosaltres vulgueu, però he de reconeixer, que el móment, pot semblar més oportú, que a mitja temporada... potser les formes, si que no han estat les correctes, però sembla que ha estat un tema liderat des de Valls, i potser no són els que més "tacte" tenen...

Els motius semblen clars, l'utilització de la protecció bucal per la canalla (anant a la seva, i sense avisar a la resta de colles) i la difamació d'imatges amb el casc per a dossos, quan es veu que no ho podien fer.

Sembla que en els 10 últims dies se'ls hi ha girat tot als Vilafranquins, despres d'un gran Concurs, amb l'"affaire" Colomera (que si el gos està malalt, que si no ha dormit, que si va a fer rovellons,...), la caiguda de 4d9, l'i3d9f, el 2d8fc, i ara això...

Potser és que se'ls ha col·locat al seu lloc com institució, no com a colla, ja que són els numero 1, clarament (en quant a punts, abans que algun Guim em salti, nosaltres som els millors!!), perque... oi que tots recordem el tema d'Altafulla?

Servidor, poc coneixedor del món casteller, i especialment del tema CCCC, pot treure poques conclusions, i m'agradaria que tots vosaltres m'il·lustressiu, si podeu, amb dades, cosetes i demés comentaris que en tingueu sobre el tema.

A més, així aprofito, i sóc el 1er en treure-ho... sóc l'"ESTA PASANDO" del món casteller, a veure que en diu la Patiño!!

Vosaltres direu...



(en breus torno al moment apoteosic de la temporada, però així li dono, potser, més intringulis al tema...)

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs pel poc que dius que coneixes el mon casteller, poses el dit a la nafra que dóna gust, noi.
T'haurem d'anomemar; Arnau: EL TALP

Salut
Manel Nadal

Josep Maria Cornadó ha dit...

Aquest noi quan s'hi posa ... s'hi posa, sempre ha estat així. El problema o no ... és q s'hi posa poc. Buenu, millor dit s'hi posa quan l'interessa!!!

Anònim ha dit...

Arnau, tens un link baieta, no et produeix urticaria?

Anònim ha dit...

Els verds son els millors. Enveja, enveja... d'alguns.

Anònim ha dit...

Els verds son els millors. Enveja, enveja... d'alguns.

Arnau ha dit...

No, si ara no es podrà dir el que es pensa... au!

Arnau ha dit...

Per cert, dona la cara, i en parlem ;)

Anònim ha dit...

ei! si , tu! si,si el matat de vilafranca... Aquí es parla de castells, no de castellsbol! dona la cara ninot.
Ruben G.