1.12.08

L’apropiació indeguda…

A part de ser un delicte, l’apropiació indeguda és el que fa una de les entitats tarragonines veina nostra. Ja fa temps que creuen que una cançó que entonem tots els tarragonins allà on anem, i especialment per les festes de la ciutat, és seva. A més, la dubtosa imparcialitat dels mitjans informatius de “referencia” a Tarragona, fa que tot allò que fan uns, sigui magnificat, i el que fan uns altres, doncs sigui important, però no arribi a les quotes d’audiència que tenen altres, només cal veure, que el dia desprès de descarregar l’any pasta el 3d9f, no sortia en portada una imatge del CASTELL, sinó la celebració de l’arribada del pilar caminan... bé, és un criteri discutible.

Potser és que no som tant “guays” (o cool, com dirien d’altres), potser és perquè no som políticament correctes, o potser és, perque ser dels “altres” és ser dels bons, i a mi, sempre m’ha “posat” anar a contracorrent. Si, perquè n’hi ha que s’apunten només a carros guanyadors, ser dels “bons” és relativament fàcil, quan les coses van bé, tots van a una, como els de Fuenteovejuna, i quan les coses van malament, desapareixen, com si no haguessin existit. Els “dolents” sobrevivim com podem, aguantan durant moles anys les paraules de menyspreu, i les bones actuacions, sobrevivin com bonament podiem.

A més, es comparen amb civilitzacions mitològiques. Si, una cosa força extranya, sembla que els mites mai ens abandonaran, però molts cops els mites cauen (va amb doble sentit, obviament), i cauen sota la dominació d’una cosa que al principi no pretenden tenir en consideració, qui s’haguès imaginat que la gran potència bèl•lica que va dominar la zona més oriental del Mar Mediterrani, cauria en mans d’una ciutat fundada pels dos fills de Mart (bé, només un, que a l’altre se’l va carregar el seu propi germà), que van ser amamantats per la lloba Luperca, a la vora del riu Tíber?

A més organitzen festes amb DJ propi!!! Que segurament no deu pagar drets d’autor.

I finalment, diuen que la nit és JOVE??? QUE COLLONS HA DE SER JOVE!!?? La nit és del Chartreuse, dels Gintonics, i del Vodka!! els que no s'han de rallar són ells...

Obviament, tots sabem per qui va tot això… és que em toca molt els ous que es creguin el centre del món uns que feia anys que no feien res, que a més es considerin amos i senyors d’una cançó, que a sobre tinguin tot el suport dels mitjans, i que a sobre es creguin no se qué de fa no se quanta anys... txavals, que no sou ni la meitat del que ereu!!!

Doncs mireu, "juanchis"!! Nosaltres tenim el “Matalassers, matalassers!!”, no ens calen mitjans de (in)comunicació per donar-nos bola, ja que tenim 5 blogs on fer-nos palles mentals (Saguès inclòs, i podriem afegir-hi el del Jordi Andreu al WebCasteller), i a més, ens podriem identificar amb Roma, els quals es van carregar als “tios duros” del S. V aC, i no tenim DJ propi, però tenim als terroristas, que o bé rapegen, o bé ens posen música de dubtos gust. I a nosaltres no ens calen mil festes per ser els més guais de Tarragona, les festes que ens montem a qualsevol lloc ja ens fan tenir aquest estatus… i per això tots els que venen desde fa poc ens em/s’han enganxat, perquè les jerarquies, antiguitats, i posicions, desapareixen quan acaba l’assaig… perquè més que una colla de castellers, som uns amics que fan uns CASTELLS que te cagas!!!

Si avui ja m’havia aixecat amb ganes de gresca, al llegit el diari de tarragona, no us podeu imaginar com m’he posat… no, no catxondo… m’he posat a 1000 per hora, pero que podem esperar d’un tio que celebra el 3d9f i el 5d8c dels baietes (si, perquè aquí son baietes!!!)… boicot al Diari de Tarragona!!!

No ens embaucareu… hombre ya!!


(uffffffffffffff… volia censurar algunes coses, per no ferir sensibilitats… però que collons… a nosaltres ens ataquen cada 2 x 3, i sembla que només fotem l’altre galta perquè ens tonin a donar…)

(si, m'he calentat molt... però no n'hi ha per menys...)

9 comentaris:

Anònim ha dit...

la tornada del joan,els crios estan molt contents.¿que insinuas amb aixo que abans no estaban contents?

Anònim ha dit...

Acomplexat...

Anònim ha dit...

o pilotes en general...

Anònim ha dit...

la canalla SEMPRE ha estat contenta amb els seus encarregats... SEMPRE... que ningú busqui tres pels al gat


joan

Arnau ha dit...

Jo no he dit pas que no estiguessin contents!!!

El Joan té una relació especial amb els crios, pel que ha sigut a la Colla, i estaven molt contents... suposo que és important, no?

Leyre ha dit...

qui li diu al Nau acomplexat?!, un que va d'anònim si que és un putu acomplexat! gol.luuuuum surt de es caverenes i dóna la cara, juaaaaas

pd de que va això del joan? què té a veure amb el post de L'Arnau?

pd2 (i més important) ens sobra suspicàcia i ens falta mala llet.Canviem-ho i les coses canviaran.

Josep Maria Cornadó ha dit...

Ostres Arnau ... escrius molt bé, és fàcil llegir-te i seguir-te. Se m'ha fet fàcil d llegir! escrius com parles i això diu molt a favor teu!!!
Només un "però" ... quan estiguis "tan calent" ... ves a córrer 1 hora, et dutes i després escrius.
No val la pena escriure quan un està tan calent (tingui motius o no) xq ... fer-ho després d'estimular la serotonina i la dopamina ... és millor. Buenu és la meva opinió i punt! Espero q no et sàpiga greu xq jo sí he anat a córrer, jejeje ... i estic com una seda!
JM

Anònim ha dit...

Pensa que de les teves opinions ningí n'estrà del tot content i mentre no faltis al respecte i mantinguis les teves formes (que et donaran la raó)... no deixis mai de dir el que penses, d'expressar-te i sobretot, d'anar més enllà de tot allò que et presenta la vida davant dels ulls i voler mirar una mica més enllà.

Ara, en Josep Maria té raó, quan ho tinguis tot a flor de pell no et deixis emportar. Primer empasa-t'ho, digereix i després, en fred, ho expresses... probablement podrás expressar-te amb més raons i potser de més pes

MUA!

Anònim ha dit...

Bien dicho Arnau, las cartas enzima de la mesa , que passa el tiempo y siempre la misma mierda de CAZIQUES Y MANIPULADORES . Solo faltaria poner la fachada del ayuntamiento mismo color de la colla que son . Y el PANFLETO de tarragona y su igualdad de condiciones sobre las collas de la ciudad y sus CRONICAS IMPARCIALES . GRACIAS .


Sergio , el desiempre