3.11.08

Oh benvinguts, passeu, passeu...


(Amb música de fons "tachin tachin tachin, parrapachin pachin pachin", amb un señor amb bigoti, bigoti espès, amb una veu greu i amb molta amabilitat "Pasen y vean señoras y señoras, niñas y niños, marcianas y marcianos, seres del mundo en general... un nuevo Blog ha nacido", i un cop tots ambientats...)


Benvinguts amics, amigues, coneguts, desconeguts, per conèixer, vostè que només passava per aquí... en vista de que tothom té un blog (diuen que fins i tot qualsevol polític!!!), m'apunto al un carro guanyador, i m'he fet un.

En aquest Blog, vull parlar de qualsevol cosa que m'inquieti, trobi graciosa, o bé, quan estigui aburrit, i per a vosaltres, que sigui un lloc on es pugui expressar qualsevol persona lliurement, òbviament, sempre, des del respecte (cosa, que crec que tampoc s'hagi de dir), ja que molts cops tocaré temes que per d'altre són "TABÚ" (i no miro a ningú!!!).

Parlaré de Tarragona, de la ciutat més maca del món mundial; del Nàstic, el MEU equip (no l'únic, però el més important per mi); sobre els Xiquets, la meva colla des de fa poquet, però en la qual m'hi sento tant a gust, que sembla que faci molt de temps que hi sóc; de política, m'agrada rajar dels polítics, de les seves decisions, i d'algunes coses que a vegades fan bé; sobre l'estatut, la relació bilateral que tenim amb els de Madrid, del finançament,... i qualsevol altre cosa que se m'acudeixi; i finalment, de futbol en general i del món casteller (no confondre amb FET CASTELLER, que això ho deixo pels periolistos). Quin és l'objectiu del Blog? Com ja he dit anteriorment, expressar la meva opinió.

Sobre el Nàstic, no pretenc més que donar la meva opinió de com es gestiona l'equip, i espero poder influir a algú amb les meves opinions, ja que ho fan força malament, especialment la seva gestió!!! Sobre els Xiquets, bé, només donaré la meva petita visió d'un nouvingut fa poc, ja que a més, ja teniu a la vostra disposició els links dels totemsblogers-matalassers, el
Ru i l'Eloi que us donaran la versió "bona" dels fets. Sobre la política, m'agradaria poder influenciar a algú, ja que així veurien els polítics que s'ha de tenir present l'opinió dels ciutadans, i si arriben a fer cas d'alguna de les meves crítiques (cosa poc provable, I know!!) serà que algú que cobra, fa malament la seva feina.

El format del blog pot canviar, i SI, m'he copiat coses dels altres blogs, però que volíeu?? podeu pensar que sou el referent d'algú que comença,... així us podeu sentir força realitzats, n'estic segur!!

Espero que gaudiu de les vostres visites, i acceptaré de bona gana les vostres crítiques i suggerències.

7 comentaris:

Jordina Estopà Masdeu ha dit...

bones!

men alegro que estrenis blog!
et poso a "llocs d'interés", si?

salut i castells!

ELOI ha dit...

Ja estàs linkat, txaval. ESTÀS DINTRE.

Anònim ha dit...

ostres!!
doncs serà intersant llegir coses del nàstic.. i bueno.. dels xiquets.. no tant.. però del món casteller en general si, i espero que no crtiquis a la meua colla eh xavalin!
ale senyor que fa piràmides!!
(anava a dir, per costum, "ja ens veurem".. però.. et tinc a menys de 5 metres així que.. fins ara!!)


PD: encara he de baixar el programa per fer-te la foto aquella que vols! jejejeje

Anònim ha dit...

Q vagi bé la teva aventura bloggera!!


A dorrrrrrrrmmiiiiiii!!!


Pepoak!

Leyre ha dit...

hola Arnau! sembla que blogerament parlant hem vist la nostra primera ciberllum el mateix dia!! (detallet a tenir en compte de cara a festejar aniversaris), doncs res XIQUET, si vols, passa't pel "carrer santa anna num.1" seràs benvingut ;), per cert et linko d'acord!

fins aviat!

Anònim ha dit...

Ei, Arnau!

Veig que també t'has llençat en això dels blogs... està bé, xec.

Res, donar-te ànims perquè puguis treure temps d'on sigui i ens deleitis amb els teus escrits. Si puc i en tinc ganes, ja deixaré algun comentari que altre...

Fins aviat persona!!!

Salut i Avant!!! Sempre Avant!!!

Enrik.

Jbc ha dit...

Com no ja feia dies que feia pudoreta a blog aixo, aqui potser si que i podre escriure mes pq per sort, amb el nastic no i tinc a veure res (nomes soci) jeje, pero ja t'aviso que de politica tampoc n'escriure res.
Ens veiem !!!
Felicitats pel blog!!!
A enviem la foto del 3d8 amb vista d'ocell!!